Do-In Yoga

Waar staat Do-In Yoga voor?

Do-In Yoga grijpt terug op de Taoisten, die de natuur nauwgezet bestudeerden om tot een beter begrip van het menselijk lichaam en de verhoudingen tussen mens en de natuur te komen.

Met Do-In Yoga ondersteun je het zelfhelende vermogen van je lichaam en door regelmatige beoefening blijf je ongemakken en spanningen beter de baas.

Door oefeningen die de lenigheid bevorderen, bouw je van binnenuit kracht op en ondersteun je de natuurlijke manier van bewegen. Beoefening versterkt lichaam, maar geeft ook inzicht in onze emoties en gedachten.

Met Do-In als oefenkunst beweeg, strek, ontspan en behandel je je energiesysteem. Do-In Yoga richt zich op jouw mogelijkheden door op een zachte, vriendelijke manier je lichaam te bewegen. Kenmerkend is de afwisseling tussen verstillen en bewegen, concentratie en plezier, yin en yang.

Do-In Yoga lost pijnen en stijfheid op, geeft ons een geestelijk rustpunt en lichamelijke ruimte. Je komt letterlijk lekkerder in je vel te zitten.

Een moment in de week waarbij je de verbinding aangaat met je lichaam. Door echt te voelen. Dit geeft je informatie en hier ga je – op de mat en daarbuiten – naar handelen. Het leert je om te luisteren naar je eigen lichaam.