Karin Sonneveldt

Karin Kaya YogaEven Voorstellen

Mijn Naam is Karin Sonneveldt
Enthousiast door mijn jarenlange, persoonlijke ervaringen wil ik anderen graag laten delen met de helende werking van Hatha Yoga, Yin Yoga, Meditatie & Massage. Ik beoefen al ruim 20 jaar yoga en meditatie en weet uit ervaring wat dit kan doen voor je lijf, je geest en je ziel.

Ik heb diverse opleidingen gevolgd o.a. de Hatha & Yin Yoga docenten opleiding, Thaise yoga massage, Voetreflex, Cranio sacraal therapie, Shiatsu, Reiki, Ontspanningsmassage & Sportmassage. Daarnaast heb ik ook diverse opleidingen in sjamanisme, edelstenen & klankschalen gevolgd. En ik leer steeds weer bij door studie en het leven zelf.
Het leven is zo mooi, leef vanuit je hart en deel.

Door dit alles n uit te mogen dragen valt alles wat ik in de jaren heb geleerd precies op zijn plek. Ik kan nu mensen, jou inspireren en stimuleren om meer geaard en verbonden met moeder aarde te zijn, te luisteren naar je lichaam, je beter in je lijf te voelen, in balans te zijn, meer rust in je gedachten, in het hier en nu te zijn en in je kracht te staan.

Mijn Lessen:
Mijn Yoga lessen zijn toegankelijk voor iedereen; of je nu net begint of al langere tijd yoga beoefent. In mijn yoga lessen en workshops zijn steeds verschillende houdingen zodat je zelf kunt voelen waar je eigen grenzen liggen en hoe je deze ervaart, leer je je eigen grenzen te respecteren en te voelen wat er in jouw lijf gebeurt… Iedere dag zitten we anders in ons vel en hebben we andere behoeftes, hebben we meer of minder stress, energie en zin. Leren aanvoelen wat op dat moment bij jouw lijf past, wat voor jouw goed voelt, dat is mijn doel.

Yin Yang Yoga lessen:
Bestaan uit een deel Yang (hatha) yoga flow houdingen en een deel uit Yin houdingen. Een mooie balans tussen in en ontspanning, actief en passief, goed voelen in jou lijf waar je grenzen liggen en deze respecteren.

Yin Yoga lessen:
Bij Yin Yoga neemt je de tijd voor je lichaam en je gevoel, het is meditatief en rustgevend. De houdingen die je bij Yin yoga aanneemt zijn vooral gericht op het losmaken van het bindweefsel en je gewrichten. In Yin yoga worden houdingen langer vastgehouden, tussen de 2 en 5 minuten, zodat je echt goed kan (leren) voelen wat er zich in je lichaam afspeelt. En je lichaam de tijd krijgt om de spierspanning los te laten en je daardoor dieper in je lichaam aan het bindweefsel kan werken. Geeft ruimte in je lijf en rust in je hoofd.

In elke les is er aandacht voor de pranayama (ademhaling) en is er een meditatie / visualisatie. Kom een proefles doen en ervaar wat de Yin Yoga of Yin Yang Yoga voor jou kan betekenen. Wees welkom!