Praktische info

VOOR DE LES

KLEDING

Draag comfortabele kleding, waarin je goed kunt bewegen, zoals sportkleding. Yoga is op blote voeten en zonder sieraden of horloge.

MEENEMEN

Wij hebben yogamatten, dekens en meditatiekussens hier voor jou om te gebruiken, maar uiteraard kun je ook je eigen mat  en handdoek meenemen. Het is beter om tijdens de les niet te drinken. Neem een flesje water mee voor na de les. Er wordt ook thee geserveerd.  

ETEN

Het beste is om 2 uur voor de les niks te eten. Als je toch honger hebt, neem dan iets kleins. Een te volle maag kan in de weg zitten.

TIJD

Ben altijd 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig. Het is storend voor anderen als je te laat binnen komt. Als je onverhoopt toch te laat ben, kom dan zo zachtjes mogelijk binnen.

LUISTER NAAR JEZELF

Yoga is GEEN competitie, luister altijd naar jezelf. Heb respect voor je lichaam. Beweeg rustig en met volle aandacht, ga nooit haasten of forceren. Stop en neem rust zodra je voelt dat dit nodig is. Klachten graag vooraf aan de les melden. Bij menstruatie en zwangerschap aangepaste houdingen, geen twist’s of omgekeerde houdingen.