Yoga in Capelle aan den ijssel

Yoga Capelle aan den ijssel

Bij 2 Balance Yoga staan we graag voor je klaar als je yoga lessen wilt volgen in de omgeving van Capelle aan den IJssel. Binnen ons gezondheidscentrum kun je verschillende vormen van yoga beoefenen welke een positieve bijdragen leveren aan jouw lichamelijke en geestelijke welzijn. Daarnaast is yoga een leuke manier van bewegen die ook nog eens voor de nodige rust en ontspanning zorgt.

Bij 2 Balance Yoga ben je dan ook aan het juiste adres voor Hatha, Yin Yoga of ouder-kind yoga. Ook verzorgen we lessen in Sivananda Yoga welke vooral bestaat uit oefeningen die de rug versterken. Yoga is al duizenden jaren een populaire vorm van bewegen. Daarnaast heeft het een rustgevend en mediterend effect wat ons lichaam en geest in optimale balans houdt. Zeker in de drukke maatschappij waarin we leven is dat geen overbodige luxe.

Bij 2 Balance Yoga in Capelle aan den IJssel staan we daarin graag voor je klaar. Ook als je liever yoga lessen wilt volgen in Rotterdam ben je bij ons aan het juiste adres. Onze Yin Yoga is vooral geschikt voor mensen die spanningen en stress willen laten afvloeien. De bewegingen die gemaakt worden zorgen ervoor dat onze gewrichten en het bijbehorende bindweefsel los en soepel blijven. Daardoor leer je bewuster omgaan en luisteren naar je lichaam.

Yoga lessen omgeving Capelle aan den IJssel

Bij 2 Balance Yoga ben je ook van harte welkom als je lessen wilt volgen in Krimpen aan den IJssel. Hierbij kun je denken aan Hatha yoga of Power yoga. De Hatha vorm heeft invloed op ons lichamelijke en geestelijke welzijn. Door het maken van verschillende bewegingen vanuit diverse houdingen, ervaar je meer balans en souplesse in je wervelkolom. Door de houdingen worden tevens de spiergroepen sterker.

Hatha yoga betekent ook dat je bewuster omgaat met ademhalen. Daardoor wordt je geestelijke balans positief ondersteunt waardoor je tot verbeterde prestaties kunt komen. Daarnaast draagt Hatha yoga bij aan een verbetering van de lichamelijke houding. Ook als je Sivananda yoga lessen wilt volgen in Capelle aan den IJssel ben je bij 2 Balance yoga aan het juiste adres.

Deze bewegingsvorm kan rug, schouder en nekklachten verminderen. Daarnaast zorgt het voor sterke buik en rugspieren. Onze lessen worden altijd in kleine groepen gegeven waarbij er veel waarde wordt gehecht aan een persoonlijke begeleiding. Ook als je liever individuele yoga lessen wilt volgen in Capelle aan den IJssel ben je bij ons van harte welkom.