Yoga lessen omgeving Rotterdam

Yoga Rotterdam

Als je graag yoga lessen wilt volgen in de omgeving van Rotterdam, dan ben je bij 2 Balance Yoga van harte welkom. Bij ons kun je verschillende vormen van yoga beoefenen zoals bijvoorbeeld Hatha, Sivananda, Yin Yoga of Astanga wat ook wel Power yoga wordt genoemd. Door onze lessen ervaar je een fijne ontspanning van lichaam en geest. Daarnaast verminderd yoga stress en draagt het bij aan je algehele welzijn.

Daarnaast dragen de specifieke bewegingen bij aan het verminderen van lichamelijke klachten. Yoga vindt zijn oorsprong in het Oosten. Vanuit India zijn verschillende vormen van yoga ook geïntroduceerd in andere werelddelen. Bij 2 Balance Yoga ben je van harte welkom als je lessen wilt volgen in Rotterdam, maar we verzorgen ook yoga in Capelle aan den IJssel. Vanuit ons gezondheidscentrum geven we diverse vormen van deze bewegingstechniek.

Hatha yoga bestaat bijvoorbeeld uit verschillende bewegingen en buigingen van het lichaam. De oefeningen die bij Hatha horen, kunnen liggend, staand of zelfs zittend worden uitgevoerd. Deze vorm richt zich vooral op de verschillen tussen ontspanning en inspanning. Daardoor wordt jij je niet alleen bewuster van de bewegingen die je maakt, maar ook van je ademhaling die daarbij van groot belang is.

Yoga van 2 Balance Yoga in Rotterdam

Naast lessen in Rotterdam, ben je bij 2 Balance ook van harte welkom als je yoga lessen wilt volgen in Krimpen aan den IJssel. Hierbij kun je denken aan Hatha yoga. Deze vorm zorgt vooral voor een goede geestelijke en lichamelijke balans. Daardoor leer je bewuster te denken over de dingen die je doet, wat een positief effect heeft op jouw gezondheid. Ook als je graag Power Yoga wil beoefenen ben je bij ons aan het juiste adres.

Deze bewegingsvorm zorgt voor meer kracht en een optimale controle over je spiergroepen. Omdat deze yoga ook wel in combinatie met Astanga Yoga wordt gegeven, ontstaat er een reinigend effect op zowel lichaam als geest. Bij 2 Balance Yoga in Rotterdam geven we tevens diverse ouder-kind yoga lessen. Deze yoga versterkt de onderlinge band tussen ouder en kind. Daarnaast is het kind lekker in beweging waardoor de gezondheid een boost krijgt.

Deze lessen staan in het teken van de 5 elementen en richt zich op diverse houdingen en oefeningen die samen uitgevoerd kunnen worden. Ook als je graag rustgevende yoga lessen wilt volgen staan we voor je klaar. Met Yin Yoga ervaar je een rustgevend effect wat gelijk staat aan meditatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden, of maak direct een afspraak als je yoga lessen wilt volgen in Rotterdam.